Liv Anita Rognhaug og Mona Ledum

"Etter å ha planlagt å kjøpe leilighet i «syden» over flere år, sto valget mellom Kypros eller Kreta. Siden ingen av oss hadde noe kjennskap til Kypros, bestemte vi oss for 2 år siden for å ta en ukes ferie der. Området vi hadde sett oss ut var Pafos, og på nett fant vi Cyprus Living. Vi avtalte med Jeanette at vi skulle treffe henne og ta en prat om hva det innebar å kjøpe leilighet på Kypros, både prisnivå, det juridiske og alt annet vi var usikre på. Det å faktisk kjøpe noe var ikke planlagt i denne omgang.

I løpet av de dagene vi var her ble vi tatt med på sightseeing - man kan ikke kjøpe leilighet før man har sett hva området har å by på, som Ole sa. Vi ble vist leiligheter i mange områder, størrelser og prisklasser - man kan ikke kjøpe leilighet uten at man har sett hvilke alternativer som finnes.

På våre turer rundt i området traff vi flere tidligere kunder tilfeldig og de hadde alle et svært godt forhold til Jeanette og Ole.

Det var flere grunner til at vi endte opp med å kjøpe leilighet, men en av dem var den hyggelige og profesjonelle måten vi ble behandlet på, helt uten at vi følte noe kjøpepress. Vi fikk svar på alt vi lurte på og alt vi ikke hadde tenkt på, og de bisto oss med alt i selve kjøpsprosessen. Vi opplevde at vi var i trygge hender, og alt gikk på skinner. Etter at vi kjøpte leiligheten har de fulgt oss opp og hjulpet oss med mange praktiske ting, bl. annet var Jeanette på Ikea og handlet inn møbler og annet for oss så vi slapp å komme til en tom leilighet. De er alltid tilgjengelige når vi lurer på noe, alt fra hvilke butikker som har hva til å skaffe håndverker om vi trenger det.

Vi angrer ikke et øyeblikk på at vi valgte å kontakte Cyprus Living og kjøpe leilighet av dem i Pafos, og vi storkoser oss når vi kan reise dit. Vi har ikke bare fått et flott sted å feriere, men nye venner også på kjøpet".

2013 - Mona Ledum og Liv Anita Rognhaug

Leilighet i Kato Pafos